Aviv Travel

Aviv Travel utazási iroda

Izraeli körpanoráma
Izrael

Izraeli körpanoráma Minden program az alapárban!!! 2018. január 18-23. 6 nap / 5 éjszaka FIGYELEM! AZ ÚTLEVÉL ÉRVÉNYESSÉGE A HAZAUTAZÁSTÓL SZÁMÍTVA MINIMUM 6 HÓNAP, AZAZ 2018.07.24.

Dátumok

  • 2018. január 18. - 2018. január 23.

Szálláshelyek

225 000 Ft/fő-től

Érdekel az ajánlat, lépjünk kapcsolatba!

Képgaléria

Vissza az ajánlatok listájához

 Részvételi díj: 225.000,- Ft / fő

Az ár tartalmazza:

·       repülőjegyet Budapest-Tel-Aviv-Budapest útvonalon

·       szállást kétágyas szobákban, középkategóriájú hotelekben

·       félpanziós ellátást (büfé reggeli és büfé vacsora)

·       transzfert a repülőtérről a szállodáig, és vissza

·       légkondicionált autóbuszt az utazás teljes időtartamára

·       1 órás hajózást a galileai tavon

·       magyar nyelvű idegenvezetőt

 

Az ár nem tartalmazza:

·       repülőtéri illetékeket: kb. 59.000,- Ft

·       helyszínen fizetendő szervizdíjat: 45 USD

·       belépőjegyeket: 50 USD

·       BBP és útlemondási biztosítást: 6.700,- Ft

·       esetleges egyágyas felárat: 69.000,- Ft

·       egyéb személyes kiadásokat

 

1. nap

1. nap, január 18., csütörtök BUDAPEST – TEL-AVIV – CAESAREA – GALILEA Elutazás Budapestről a WIZZAIR menetrendszerinti járatával a Ben Gurion repülőtérre, Tel-Avivba. Utazás Galileába, útközben látogatás Caesarea Maritimában, Nagy Heródes kikötővárosában. Ezt követően a Kármel-hegyen Muhraka szirtjét és a karmelita kolostort keressük fel, majd Kánába utazunk, a menyegző színhelyére. Továbbutazunk Názáretbe, ahol meglátogatjuk az Angyali Üdvözlet Bazilikát, Mária Kútját, valamint átéljük a város különleges hangulatát. Vacsora és szállás Názáretben

2. nap

2. nap, január 19., péntek GALILEA LEGFONTOSABB SZÍNHELYEI Hajózással töltünk egy csendes órát a gyönyörű Genezáreti tavon, majd megtekintjük a Krisztus korabeli ősi hajó múzeumát, utána utazás a tó körüli szent helyekhez: Yardenitben felkeressük a Jordán folyó hagyományos keresztelőhelyét, majd Mária-Magdolna születési helyének érintésével a Boldog mondások hegyére, valamint Tabghára a kenyér és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk. Napunkat Capernaumban folytatjuk, ahol megtekintjük a régi zsinagógát valamint Péter házát. Ezt követően a Golán-fennsíkon felkeressük a Béke kilátót, ahonnan mesebeli látvány az elénk táruló Galilea. Vacsora és szállás Názáretben.

3. nap

3. nap, január 20., szombat GALILEA – HOLT-TENGER - JERUZSÁLEM A reggelit, és a hotelből való kijelentkezést követően a Jordán folyó mentén utazás a Föld legmélyebben fekvő pontja felé, a Holt-tengerhez. Útközben meglátogatjuk azt az eredeti keresztelőhelyet a folyó mentén Betániában, ahol Keresztelő Szt János megkeresztelte Jézust. Ein-Gediben Dávid rejtőzködéseinek helyét járjuk végig. Ezt követően Qumranban, az esszénus szekta központi telephelyén a Holt-tengeri tekercsek lelőhelyét keressük fel. Utazás a fürdőhelyre, lebegés a Holt-tengerben. A késő délutáni órákban a Júdeai sivatagon keresztül utazás Jeruzsálembe. Vacsora és szállás Betlehemben.

4. nap

4. nap, január 21., vasárnap JERUZSÁLEM ÓVÁROSA Megreggelizünk, majd egész napos kirándulásra indulunk Jeruzsálemben. Először az Olajfák hegyéről kapunk átfogó képet Jeruzsálem óvárosáról. Innen a Próféták ösvényén ereszkedünk a bibliai Getsemáne kertig, ahol megtekintjük a több-ezer éves olajfákat és a Nemzetek templomát. Gyalogosan vágunk át a Kidron völgyön, majd az óváros déli fala mentén haladva érjük el a Dávid városát bemutató új feltárást. Jeruzsálem óvárosába az ún. „Szemét-kapun” lépünk be, ahol első utunk a zsidók szent helyéhez, a Siratófalhoz vezet. Ki-ki elhelyezheti kis cédulán kívánságait a Fal építősziklái között. A zsidó negyeden át vezet utunk: Arany menorah, Tiferet Israel, Hurva tér, Cardo. A Sion-hegyen megtekintjük Dávid király sírját, az Utolsó Vacsora termét, valamint az Elszenderülés templomát. Visszatérés a hotelbe. Vacsora és szállás Betlehemben.

5. nap

5. nap, január 22., hétfő VIA DOLOROSA - BETLEHEM Reggeli után az Oroszlános kapun lépünk be az óvárosba. Felkeressük a Bethesda fürdőt és a Szent Anna templomot, majd a szenvedés útján, a Via Dolorosán a stációkat járjuk végig: Megostorozás temploma – Lithostrotos – Ecce Homo boltív – Szent Sír Bazilika. A Jaffa kapun hagyjuk el az óvárost, utazás Betlehembe. Meglátogatjuk a Születés Bazilikát valamint a Pásztorok mezejét. Visszatérünk a hotelbe. Vacsora és szállás Betlehemben.

6. nap

6. nap, január 23., kedd EIN KAREM – TEL-AVIV – BUDAPEST Reggeli és a szállodából történő kijelentkezés után észak-nyugat felé vesszük az irányt. Ein Karemben felkeressük a Vizitáció templomát, majd a Földközi-tenger felé vesszük az irányt. Elérjük a „Tavasz dombját”, a pezsgő-nyüzsgő Tel-Aviv-ot. Végigjárjuk Jaffó óvárosát, a művészek és művészetek negyedét, majd szabadidő Tel-Avivban. Érdemes felkeresni a Kármel piacot, vagy egy sétát tenni a tengerparti promenádon. A késődélutáni órákban transzfer a Ben Gurion repülőtérre. Az esti járattal utazás Budapestre. *A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Izraeli körpanoráma

Izraeli körpanoráma Minden program az alapárban!!! 2018. január 18-23. 6 nap / 5 éjszaka FIGYELEM! AZ ÚTLEVÉL ÉRVÉNYESSÉGE A HAZAUTAZÁSTÓL SZÁMÍTVA MINIMUM 6 HÓNAP, AZAZ 2018.07.24.